sahara

CAMPANYA MASSIVA: Ara toca fer click, Una signatura en defensa dels DDHH al Sàhara

Properament el Consell de Seguretat de la ONU es reunirà per decidir si amplia el mandat de la MINURSO, la Missió de les Nacions Unides per al Referèndum del Sàhara Occidental.

Creiem que és necessari d’exercir la major pressió possible perquè en aquesta reunió es prengui la decisió de dotar a la MINURSO amb el conjunt de competències que li corresponen segons el Pla d’Arranjament, inclosa la protecció i promoció dels drets humans, i deixar en aquest cas una de les poques Missions de Pau de NNUU que no inclou entre les seves competències la verificació dels drets humans.

Per això, recolzem la campanya impulsada des de CEAS-Sahara basada en d’enviament massiu de cartes a tots els països membre del Consell de Seguretat a través de la web de l’Associació Um Draiga  amb un format molt senzill ja que solament cal emplenar un breu formulari (nom, mail i país) i donar-li a «Enviar».

Com ho podem fer?

* Signatura a través de la web: Signar tant de forma individual com en nom de la vostra organització i donar-li la màxima difusió possible a aquesta campanya, incloent l’enllaç a la web de Um Draiga, entre els vostres contactes i a través de les xarxes socials (esdeveniment en Facebook).

A veure si entre tots i totes aconseguim enviar milers de correus i aconseguir que en la reunió, que tindrà lloc el proper 25 d’abril a Nova York, es decideixi renovar el mandat i sobretot, ampliar les competències de la MINURSO perquè vigili els drets humans en el Sàhara Occidental ocupat.

La història és la que nosaltres i nosaltres, amb la nostra determinació i lluita, fem d’ella i està a les nostres mans canviar la destinació de les nostres germanes i germans sahrauís als territoris ocupats. Ens ajudes a aconseguir-ho? Som moltes les persones solidàries i «perdent» solament 2 minuts podem fer que la destinació de la població sahrauí dels Territoris Ocupats canviï.

Deja un comentario