Conferència Internacional Sahara Rise del 25 al 27 de febrer

Les organitzacions i col·lectius convocants cridem a l’organització de la Conferència Internacional “Sáhara En Pie” -Sàhara Rise- per la resistència civil i la solidaritat amb la causa sahrauí els dies 25, 26 i 27 de febrer de 2018 als campaments de refugiats de Tinduf.

Aquesta iniciativa serà pionera per poder, per primera vegada als campaments de refugiats, oferir un espai comú a totes i tots els que creuen en la lluita no-violenta al Sàhara Occidental, tant els propis sahrauís com la resta dels països del món.

Els objectius principals d’aquesta trobada són:

1. El desenvolupament d’una campanya no-violenta efectiva i inclusiva, basada en una visió comuna de totes les organitzacions sahrauís;

2. La creació d’una plataforma de suport a aquesta campanya que permeti articular i reforçar les aliances solidàries entre el poble sahrauí i els actors internacionals.

Aquesta conferència organitzada i liderada per les organitzacions populars sahrauís, es construeix sobre els principis de la no-violència com a estratègia de transformació social; els drets inalienables de tot ésser humà a la llibertat, la pau justa i un futur digne; la igualtat entre els homes i dones; una pau justa, la veritat i la transparència del nostre propòsit.

Participa a Sàhara Rise

Si estàs interessat a participar en la Conferència o vols més informació visita la web www.sahararise.org

 

Deja un comentario