Cooperants de Suècia són expulsats pel Marroc dels Territoris Ocupats

Les autoritats d’ocupació del Marroc retenen a dos cooperants de Suècia a l’aeroport de Casablanca després de ser expulsats d’Al-Aaiun, ciutat situada als Territoris Ocupats del Sàhara Occidental.

Al-Aaiun ocupat.(Equipe Media)- Les autoritats d’ocupació del Marroc han expulsat a dos cooperants de Suècia de la ONG Emmaus Stokholm d’Al-Aaiun ocupat. Van ser portats divendres 11 de Maig a l’aeroport de Casablanca, on encara es troben retinguts sense cap mena d’argument.


Les persones retingudes són Juan Obregón, Coordinador del Programa de l’ONG Emmaus Stockhdolm,  i la seva companya Caroline Nord. Els cooperants estaven tractant una visita de treball a l’Associació Sahrauí de Víctimes de Violacions Drets Humans comeses per l’Estat marroquí. 

 

Al adonar-se de les raons de la visita, les autoritats marroquines van expulsar als cooperants del Sàhara Occidental Ocupat.

El cooperant va explicar a Equipe Media que estan sent vigilats per agents en l’aeroport, i que els seus passaports van ser confiscats per això tenen prohibit sortir de l’aeroport. Encara es troben a l’espera de ser expulsats a Estocolm.

Deja un comentario