sahara

Crowdfunding Mujeres al Volante per l'empoderament de la dona sahrauí

«Dona sahrauí, tú em vas ensenyar a lluitar»

Totes coneixem i admirem el gran treball que han fet les dones sahrauís al llarg de la seva història. Per això, la lluita que elles van començar ha de seguir. Seguir construint sobre aquesta base que elles mateixes van segellar, seguir lluitant per una igualtat real, seguir obrint xarxes per augmentar les possibilitats laborals que els hi permetin tindre una independència major.

Mujeres Saharauis al Volante, és una iniciativa que vol crear noves formes d’empoderament mitjançant l’acció de les mateixes dones sahrauís i continuar així la lluita per una igualtat entre dones i homes dins de la nostra societat.

Què farem?

Becar a 40 dones a les Wilayas de Smara per tal que es treguin el carnet de conduir, i paral·lelament, amb les participants farem dos tallers mensuals on des de l’enteniment i el respecte reflexionarem conjuntament sobre la situació de la dona sahrauí als campaments.

Quan ho farem?

Juliol i agost del 2017

Com pots ajudar?

Molt fàcil, hem obert un crowdfunding on ens hem posat com a meta aconseguir 1500€, i per aconseguir-ho necessitem que 300 persones, sí, com ho llegeixes!, aportin 5€. Així que com a familiar, amiga o coneguda, ens agradaria que aportis el teu granet de sorra a aquest projecte que podrem construir entre totes i tots!

Entra a https://www.kukumiku.com/proyectos/mujeres-saharauis/ i col·labora!

Deja un comentario